Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Αναστασόπουλος Νικόλαος | Καυσόξυλα Άρτα
 
 

Καυσόξυλα από 70€/Κυβικό
Αναστασόπουλος Νικόλαος | Καυσόξυλα Άρτα 

 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 

ΕΙΔΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ
Διαθέτουμε διάφορα είδη ξύλου όπως οξιά, δρυς, πεύκο, πουρνάρι, πορτοκαλιά και ελιά. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε το ιδανικό καυσόξυλο που θα ζεστάνει το χώρο σας.
 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Για έως και 15χλμ, μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας ενω με έξτρα χρέωση μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα όπου και αν βρίσκεστε στην Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Πάργα και Αγρίνιο.
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΑΦΙΩΝ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό των χωραφιών σας καθώς και το κλάδεμα των δέντρων σας, προσφέροντάς σας υψηλή ποιότητα υπηρεσιων.
 
 
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άρτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο των στερεών καυσίμων προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Σε μας θα βρείτε ελληνικά καυσόξυλα, δρυς, οξιά, πουρνάρι, πορτοκαλια, ελιά και πεύκο ιδανικά για σόμπες, τζάκια, ενεργειακά τζάκια και λέβητες. Ως προς τη ποσότητα, φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας στην Άρτα, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 
 
 
 
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Στην εποχή μας ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης κάθε χώρου είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό για να έχετε μια καλή φωτιά είναι να προμηθευτείτε την ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας. 

Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άρτα, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα καλύτερα καυσόξυλα για το τζάκι ή την σόμπα τους ανάμεσα από διαφορετικά είδη ξύλου όπως οξιά, δρυς, πεύκο, πουρνάρι, πορτοκαλιά και ελιά...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ