Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Αναστασόπουλος Νικόλαος | Καυσόξυλα Άρτα


Στην εποχή μας ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης κάθε χώρου είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό για να έχετε μια καλή φωτιά είναι να προμηθευτείτε την ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας. 

Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άρτα, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα καλύτερα καυσόξυλα για το τζάκι ή την σόμπα τους ανάμεσα από διαφορετικά είδη ξύλου όπως οξιά, δρυς, πεύκο, πουρνάρι, πορτοκαλιά και ελιά.

Όλα τα καυσόξυλα που θα βρείτε σε εμάς φυλάσσονται στις ιδιωτικές αποθήκες μας στην Άρτα και φροντίζουμε ώστε να προστατεύονται από τις διάφορες καιρικές συνθήκες, για να είναι στεγνά, χωρίς υγρασία και να σας προσφέρουν τη μέγιστη καύση. Παραδίδονται χύμα, σε σάκους big-bag ή σε παλέτα - στοιβαχτό. Είναι κομμένα στο κατάλληλο μήκος και ομοιόμορφα, ιδανικά για τζάκια, ξυλόσομπες και λέβητες.
 
 
 
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΟΣ

Το καυσόξυλο δρυός είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων καταναλωτών γιατί είναι σκληρό, δεν σαπίζει εύκολα, δημιουργεί ωραία φλόγα και καίγεται με ήρεμη και μακριά φλόγα. Συνιστάται σε συνδυασμούς με οξιά ή πεύκο για το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ

Τα καυσόξυλα οξιάς έχουν μικρή πυκνότητα, ανάβουν εύκολα και γρήγορα, δίνοντας δυνατή φλόγα η οποία όμως δεν διαρκεί αρκετά. Τα καυσόξυλα από οξιά είναι ιδανικά για προσάναμμα και για να ξεκινήσετε τη φωτιά στο τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητα σας.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙ

Ανάμεσα στα καταλληλότερα και καλύτερα ξύλα για τζάκι, ίσως μάλιστα και στην κορυφή τους, βρίσκεται το ξύλο από πουρνάρι. Το πουρνάρι είναι ιδανικό καυσόξυλο για τζάκια γιατί δεν καπνίζει καθόλου, κρατάει τη φωτιά για πολλές ώρες και δημιουργεί εξαίρετη θράκα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

Τα καυσόξυλα πορτοκαλιάς χαρακτηρίζονται για το εύκολο άναμμά τους. Έχουν γρήγορη καύση και μέτρια διάρκεια. Έχουν ευχάριστο άρωμα κατά την διάρκεια της καύσης τους.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ

Τα καυσόξυλα ελιάς χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα. Ανήκουν στα σκληρά ξύλα με σημαντικά πλεονεκτήματα την υψηλή διάρκεια και θερμότητα. Η καύση τους είναι αργή και σταθερή, μυρίζουν ευχάριστα και κάνουν πολύ ωραία θράκα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΕΥΚΟ

Όπως και τα άλλα κωνοφόρα ξύλα, τα καυσόξυλα πεύκου ανάβουν εύκολα και δίνουν γρήγορα μεγάλη φλόγα. Λόγω όμως της γρήγορης καύσης του συνιστάται να τα χρησιμοποιούμε σαν προσανάμματα και να συνεχίζουμε με άλλο είδος καυσόξυλου.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
 
 
Γνώμονάς μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, όπου σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα καυσόξυλων που διαθέτουμε, δημιουργεί μια άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.
 
Για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία

μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε με χαρά και θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα από καυσόξυλα και κάρβουνα.