Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Καυσόξυλα Άρτα


Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άρτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο των στερεών καυσίμων προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Σε μας θα βρείτε ελληνικά καυσόξυλα, δρυς, οξιά, πουρνάρι, πορτοκαλια, ελιά και πεύκο ιδανικά για σόμπες, τζάκια, ενεργειακά τζάκια και λέβητες. Ως προς τη ποσότητα, φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας στην Άρτα, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Με κορυφαία προϊόντα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουμε με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια άμεση παράδοση κάθε παραγγελία στο χώρο σας. Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία που αναζητά οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα για να ζεστάνει την οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο.
 
 
 
 
 

Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα μπορούμε να αναλάβουμε για έως και 15χλμ την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας. Με έξτρα χρέωση μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα όπου και αν βρίσκεστε στην Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Πάργα και Αγρίνιο. Επίσης, στοιβάζουμε τα καυσόξυλα στο σημείο που θα μας υποδείξετε και σε συνεργασία με γερανούς μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους ακόμα και σε ψηλά σημεία.

Σεβόμαστε, πάντα, τον πελάτη και έχοντας ως στόχο την δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, του προσφέρουμε άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα, σε χονδρική και λιανική πώληση. Φιλοσοφία μας είναι με κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή μας.

Το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό της επιχείρησής μας είναι εδώ για εσάς προκειμένου να σας βοηθήσει στη κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων ανάλογα με το είδος της εστίας σας όπως τζάκι απλό, τζάκι ενεργειακό, σόμπα κ.α.
 
 
 
 
 
 
Για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία

μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε με χαρά και θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα από καυσόξυλα και κάρβουνα.